Biljartclub ‘De juiste keus’: 10 jaar

Zoals we inmiddels weten, bestaat het MFC ongeveer 10 jaar, dit betekent ook dat “De juiste keus“ ook al toe is aan z’n jubileum. De biljarters kunnen een grootschalige wervingscampagne gaan voeren, maar is niet hun stijl, ze blijven groot in bescheidenheid, waar het nu op neer komt, is dat ze weer wat potentiële biljardairs m/v/lhbtiq+ kunnen inlijven, iedereen is welkom.

Een beetje historie: ‘De juiste keus’ is opgericht door ‘leermeester /coach/ mentor’ en oud-uitbater van het Schokkererf, internationaal bekend als drs K. Dijkstra (voor intimi: Klaas ).

Nog even een anekdote: Klaas bepaalt de spelregels en elke keer als hij dreigt te verliezen, worden de spelregels weer aangepast, waardoor hij meestal wint .

Er was de laatste tijd nogal wat verloop, o.a. door verhuizing, werk buiten Nagele. Daardoor is er ruimte voor nieuwkomers, ervaring is geen vereiste… het gaat meer om de gezelligheid.

Het aanspreekpunt is vanzelfsprekend drs K Dijkstra: 0642697879 (alleen bellen tussen 10 en 12 uur ‘s morgens, vanwege volle agenda).

(naar een column van Huib Eelkema)