Boerderijenboek Nagele

Na maanden van uitzoeken, interviewen, schrijven, redigeren en fotograferen is het eindelijk zover; alle verhalen en foto’s voor het Boerderijenboek Nagele zijn bij de drukkerij aangeleverd. Deze buigt zich de komende maanden over de opmaak van zowel het boek van Nagele als over de opmaak van de boeken van de andere dorpen. De Boerderijenboeken Noordoostpolder komen dan in het najaar van 2018 beschikbaar.
De totstandkoming van het boek is een intensieve periode geweest. Wat het meest in het oog springt is de enorme betrokkenheid bij het boek en de bereidwilligheid om hieraan mee te werken, in welke vorm dan ook. Iedereen bedankt hiervoor!

Nu is het wachten op het verschijnen van het boek. Uiteraard blijven wij u hierover informeren. Inmiddels hebben wij al bijna 800 bestellingen voor het boek binnen. Wilt u ook alvast een exemplaar van dit boek bestellen, plaats dan alvast uw bestelling via het Bestelformulier Boerderijenboek. U profiteert dan van de speciale prijs bij voorintekening van € 15 per boek (in de winkel kost het boek straks € 19,95). Uiteraard is het ook mogelijk om boeken van de andere dorpen te bestellen, deze kosten bij voorintekening eveneens € 15 per boek. Wilt u de gehele serie van 11 boeken bestellen, dan betaalt u nu slechts € 150. Uw bestelling kunt u via de mail opsturen naar familiedoornbos@solcon.nl .

Bestelformulier Boerderijenboek