Buurtwerker in Nagele

Even voorstellen: Mijn naam is Schuscha Huisman. Ik werk een jaar bij Carrefour in Emmeloord en ik heb de taken overgenomen van Atalja Visser. Ik ben nu opbouwwerker in het DorpenTeam. Het kan goed zijn dat je mij al ergens bent tegengekomen. Zo was ik op de dorpbelang-vergadering en heb ik de mantelzorgwaardering in Nagele rond gebracht. Er gebeuren mooie dingen in het dorp!

Heb je een leuk idee voor het verbeteren van je woonomgeving  of heb je een ander fantastisch idee dan kun je mij daarvoor benaderen.  Ik denk graag met je mee. Je mag me aanspreken op straat, een berichtje sturen via social media of je vraag stellen via het algemene nummer: 06 83 52 78 61 /0527 63 00 00. Mijn werkdagen zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

Vragen over geldzaken, jeugd, bewegen, vrijwilligerswerk, mantelzorg kunnen ook allemaal naar het dorpenteam. Elke dag bereikbaar van 09.00-12.30 uur. Ik hoop je binnenkort eens te zien als ik door het mooie Nagele loop.

Voor meer informatie: www.carrefour.nu