De Roparun komt in zicht

Als Team Nagele maken we ons klaar om over ongeveer een maand te vlammen tijdens de Roparun. Met 8 lopers uit Nagele en omstreken gaan we van 8 tot en met 10 juni hardlopen van Hamburg naar Rotterdam. Hiermee halen we geld op voor Stichting Roparun, die dit schenkt aan instellingen, goede doelen of projecten die een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker.

Naast veel trainen, hebben we de afgelopen maanden van alles geregeld. We hebben sponsors gezocht en fietsers, chauffeurs, navigators, bivakverzorgers en masseurs gevonden die ons ondersteunen. In totaal bestaat Team Nagele uit 8 lopers, 4 fietsers, 2 chauffeurs, 2 navigators, 4 verzorgers en 2 masseurs.

Tijdens de Roparun zal Team Nagele worden opgesplitst in 2 groepen. Elke groep gaat 6 uur op en 6 uur af. Tijdens de 6 uur op loopt elke loper 1,5 kilometer en wordt daarna afgewisseld door een groepsgenoot. Na 6 uur heeft deze groep 6 uur rust en neemt de andere groep het over. In de nacht van 11 op 12 mei gaan we deze werkwijze uitvoeren om te ervaren hoe het gaat.

Wij zetten ons in voor de strijd tegen kanker. Steun ons hierbij! Wij zijn blij met elk sponsorbedrag. Sponsoren kan via https://www.roparun.nl/nl/teams/alle-teams. Team 231 is Team Nagele.

Alvast bedankt namens Team Nagele

Allard van der Wiel,  Bert Kappers, Dirk Bernhard, Henk
Bremer, Jan Dam, Jan Eggo Hommes, Jeanine Hamstra, Jelle
Heerink, Johannes Althuizes, Joos Poppe, Jos Spaan, Julia
Kamminga, Karin Renes, Kitty van de Pol, Max van der Reest,
Michelle Dam, Nelly Boons – Bloo, Reinier Schultink, Sanne
Belle van der Reest, Saskia van de Bor – van de Pol, Tjeerd
Heerink, Wim Verbruggen