Dokter Gadellaa: ”Even weer bijpraten”

Eind juli meldde dokter Gadella via een bericht op onze website dat hij nog moest herstellen van zijn motorongeluk. Vandaag volgt een update over de huidige stand van zaken. 

Even weer bijpraten.

Allereerst wens ik, dokter Gadellaa, iedereen te bedanken voor de warme kaartjes, bloemen en mooie woorden. Dat doet goed.

Ik ben al een heel stuk opgeknapt en maandag 8-8-2022 weer begonnen. De vooruitzichten zijn goed. Tijd en verdere revalidatie deden en doen hun werk. Mijn rechter onderarm en hand zijn al goed genezen, ik kan al, net aan, een bloeddrukmeter oppompen, mijn rechter knie geeft nog problemen waarvoor vervolgonderzoek komt.

Gelukkig is het nu ook de vakantie periode, dus het is redelijk rustig. Ik ben blij dat ik weer huisarts kan zijn (het mooiste vak!) in plaats van patiënt. Het was niet alleen maar misère: In Portugal lag ik op een bed op de spoedeisende hulp. En
mijn vrouw werd naast mij neergezet. Konden we elkaars hand even vastpakken.

Mijn waarnemer Ronald Vriens is er nu definitief mee gestopt. Zowel hier als zijn carrière. Hij is ooit in ver verre verleden, in de vorige eeuw, zijn carrière als huisarts met een waarneming in Nagele begonnen. En nu heeft hij zijn carrière als huisarts met een waarneming in Nagele in deze eeuw beëindigd. Zo is het kringetje rond. Door zijn inzet heb ik de ruimte gekregen om aan mijn herstel te werken, de huisartsengroep in de regio ontlast en u, de patiënt, toch mooi geholpen. Mijn vrouw Nini, ik en met ons de assistentes zijn hem dankbaar voor zijn inzet.

Per 1 september komt er een arts in opleiding tot specialist huisarts. We hadden gehoopt nu al op de nieuwe praktijklocatie te werken. Zoals u begrijpt is de bouw nog niet af. Wanneer dan wel blijft nog een punt van speculatie.

Groet,

Co Gadellaa, apotheekhoudend huisarts