Welzijn & Gezondheid

Apotheek & Huisarts

Apotheek Huisarts Nagele is een huisartsenpraktijk en apotheek te samen ineen. Het verzorgingsgebied is Nagele, Tollebeek en omstreken.

Fysiotherapie

Fysiotherapie Nagele is een fysio- en Cranio-sacraaltherapie praktijk. Het is belangrijk dat er voor iedereen persoonlijke aandacht en tijd is.

Welzijn NOP

Buurtwerker (Carrefour) Schuscha Huisman denkt graag met je mee als je iets wilt veranderen, je zorgen maakt of wat wilt opzetten in je buurt.

Wijkteam De Pionier

Het wijkteam van Zorggroep ONL regelt in Nagele zorg en ondersteuning thuis. U kunt ons altijd bellen of mailen om een afspraak te maken.

Mantelzorg

Carrefour Noordoostpolder kent het steunpunt voor mantelzorgers. Alle informatie over mantelzorg is te vinden bij het thema “ik zorg voor een ander”.

Sociaal loket

Het sociaal loket is dé plek voor iedereen die informatie en hulp zoekt bij het opvoeden van kinderen, wonen, welzijn, meedoen of geldzaken.

R.K. De Heilige Geest

Deze geloofsgemeenschap voor parochianen uit Nagele, Espel en Tollebeek is in 1991 ontstaan uit de samenvoeging van de 3 parochies.

PKN Nagele

De Ruimte, Protestante Gemeente Nagele is een bloeiende gemeente in een boeiend dorp. Samen onderweg. En daar zijn trots op!

Therapie

Op zoek naar een steuntje in de rug voor jezelf of je kind? Praktijk Adaja biedt psychomotorische therapie.

Psycholoog & Coaching

Zoek je begeleiding bij het verwerken van emotionele gebeurtenissen? Wil je graag meer grip krijgen op jezelf en je omgeving? Samen kijken we wat jij nodig hebt om rust en ontspanning te ervaren.

Zorgboerderij

Zorgboerderij op de Wurf biedt de “helpende hand” aan jongeren, volwassenen en ouderen. Samen maken wij er een leuke en zinvolle dag van!

Diëtist

Diëtistenpraktijk Anne van der Wiel gaat graag aan de slag met gemotiveerde mensen die een gezond voedingspatroon als basis willen aanleren.

Yoga

Bij de Yogamind lessen mag je er zijn, zijn wie je bent! De lessen worden gegeven met een nuchtere kijk op yoga, niet te ingewikkeld.

Wellness Salon

Bij Centre Estetica kunt u terecht voor floaten in het magnesiumbad, verschillende massages, uiteenlopende behandelingen van uw huid en meer.

Energetische Praktijk

Energetische Praktijk Wofosi voor o.a. Reiki, Hammam- en ontspanningsmassages, oorkaars- en lichaamskaars therapie.