Dorpsfeest en Autocross in Nagele

Het beloofde een vermakelijk weekend te worden in Nagele, met het dorpsfeest en de autocross. De organisaties van het dorpsfeest en de autocross konden voor het eerst in lange tijd weer evenementen van formaat te organiseren, dit jaar op de ijsbaan. Vanaf woensdag stond een kleurrijke kermis bij het MFC.

Voordat het schieten op zaterdag kon beginnen, was het wachten op de entree van schutterskoningin Anita Kuipers. Na een kleine afleidingsmanoeuvre bleek Arjan Doggen in haar koets te zijn ingestapt. In de 4e ronde schoot Peter Dijkstra de vogel van haar standaard. Zo bleef hij de andere 90 deelnemers voor en werd hij (voor de 2e keer) tot schutterskoning gekroond.
Na het vogelschieten barstte het dorpsfeest ’s avonds echt los onder leiding van DJ Marc. Het was tot het einde gezellig.
De Nagelezen zich zondag konden gaan opmaken voor de Grote Prijs van Nagele.
Niet alleen Nagele kon niet wachten op de eerste autocross in tijden. Uit het hele land waren coureurs aanwezig om deel te nemen aan de cross in ons mooie dorp. Tot in de avonduren werd er gestreden tot er na de finale een eind kwam aan het eerste weekend in lange tijd vol gezelligheid voor alle Nagelezen.
Uitslagen: Crosskarts: Rijk Tadema/1800cc: Luuk Boons/ Juniorklasse: Stefan Schlusser/ Polderklasse: Bommes Wisse