Dorpsfeest Nagele 2022

Het was weer fijn om feest te vieren met z’n allen.

Nog even een kleine samenvatting:

Woensdag begon voor de kinderen met de gezellige kindermiddag, een inline skate clinic en de KidsRun. Ook kon een rondje gemaakt worden over de kermis. De volwassenen konden later aansluiten bij de RietveldRun, de Feijenoordfinale en de Pub quiz…

Donderdag was de middag voor de senioren en aansluitend het stamppottenbuffet. ’s Avonds begonnen de Winterspelen rondom de tocht, daarna kwamen de Masked Singers optreden met aansluitend muziek.

De vrijdag begon met een overvolle Bingo. Later werd de Schutterskoning Peter Dijkstra binnengehaald, die het Sneeuwbal opende met zijn gemalin Annemiek van der Sar.

Op zaterdag was het gelukkig goed weer voor de Rommelmarkt en het vogelschieten. ’s Avonds werd de goed bezette veiling in het MFC gehouden waarbij gul werd geboden. De veilingmeester had een flink tempo en veilde meer dan 400 kavels, in het bijzijn van veel belangstellenden, burgemeester Roger de Groot en zijn vrouw. De opbrengst van de veiling voor het MFC is ruim EUR 90.000. Na een drankje en gezellig bijpraten was de mooie avond voorbij.

Hopelijk heeft iedereen genoten en we verheugen ons op het volgende (dorps)feest.

Fotos: feestcommissie