De beste wensen namens Dorpsbelang Nagele

Helaas kan wegens de Corona maatregelen de traditionele nieuwjaarsreceptie georganiseerd door Dorpsbelang wederom niet doorgaan. Dit wordt normaal gesproken elk jaar in het MFC georganiseerd, iedereen kan dan met champagne een toost op het nieuwe jaar uitbrengen en kijken we samen terug op het afgelopen jaar.

En er is wel wat gebeurd dit jaar: Burgemeester Roger de Groot is langs geweest in ons dorp en heeft kennisgemaakt met Dorpsbelang. Daarnaast volgde een bezoek aan het museum en Energiek Nagele. Ook is dit jaar het dorpsfeest gevierd met inachtneming van de maatregelen met aansluitend de auto cross. Het had natuurlijk een groot feest moeten zijn, Nagele 65 jaar, maar wat waren we blij dat we dit toch zo konden doen.

Ook heeft dit jaar de opening van de nieuwe woningen met kunstwerk “Midden in de ruimte …. een ruimte voor ons” plaatsgevonden, dit was een mooi hoogtepunt in 2021!

Het Dorpsbelang bestuur is helaas wegens ziekte van bestuursleden en een zwangerschap momenteel niet compleet. We hopen snel weer een voltallig team te zijn. Gelukkig staat oud voorzitter Simon Doornbos ons bij waar het kan. Onze voorzitter Gerwin Kets heeft wegens privé omstandigheden zijn functie neergelegd als voorzitter, maar blijft wel aan als bestuurslid. Desondanks blijven we ons mooie dorp bijstaan.

Dorpsbelang wenst alle bewoners van Nagele een gezond en gelukkig 2022 toe.

OUDNIEUW