Kunstenaars Flevoland in Museum Nagele

Een veelheid aan beelden, een weelde voor het netvlies. Dat kunt u vanaf 1 september in Museum Nagele ervaren als 42 exposanten van Kunstenaars Flevoland er met zeer divers werk exposeren.
Kunstenaars Flevoland heeft een lange traditie in het organiseren van haar jaarlijkse Salons op verschillende locaties in Flevoland. De eerste Salon was in 1990, in 2022 zijn ze weer te gast in Museum Nagele.
De 42 kunstenaars tonen hun laatste werken: schilderijen, tekeningen, grafiek, collages, ruimtelijke werken, objecten, keramiek, video’s en foto’s. Echt een veelheid aan beelden, een weelde voor het netvlies. De kunstwerken hangen en staan dicht op elkaar nu bezoekers geen afstand meer van elkaar hoeven te houden; de kunstwerken steken elkaar aan met enthousiasme, ze infecteren elkaar met kleur en warmte, met vorm en gevoel.
Er is werk te zien van Mariël Bisschops, Marijke Bolt, Michel Bongertman, Rob van den Broek, Collin de Bruin, Jan Coenen, Baharak Dehghan, Els Franken, Linde Gadellaa, Gonny Geurts, Clara van den Hout, Gerda Jonker, Emily-Lara Kabos, Wilma Klaver, Kees de Kloet, Martin Koetsier, Alda Koning, Ninette Koning, Peter Koelman, Wil VOm KOthen, Pam Leavy, Frea Lenger, Jet Leopold, Marjolein van Lubeck, Wendela van Lynden, Jeannette Meijer, Stieneke Oeverbeek, Sonja Rosing, Annette Sieger, Ingrid Slaa, Ailyne Stein, Evelien Stor, Marja Thijssen, Ko van Velsen, Wendela de Vries, Sietse van der Wal,  Hein Walter, Marisja van Weegberg, Aleksander Willemse, Christian Wisse, Joke Ziekenoppasser, Godfried Zöllner
Op donderdag 1 september om 16 uur verzorgen de exposanten een inleiding bij hun werk, tevens preview van de expositie. De inleiding is voor iedereen toegankelijk. De reguliere entreeregeling is van toepassing.
Op 4 september vindt voor genodigden de opening plaats. Deze opening wordt verzorgd door Marie-Louise Bekhuis; zij is voorzitter van Kunstenaars Flevoland.
De expositie is te bezichtigen van 1 september tot en met 20 november 2022.
Raadpleeg altijd vóór uw bezoek www.museumnagele.nl
Openingstijden: donderdag tot en met zondag van 13.00-17.00 uur.
Zie voor meer informatie www.museumnagele.nl