Leefbaarheidsvergadering Nagele

Praat jij ook mee op de leefbaarheidsvergadering?

Zoals jullie wellicht al gelezen hebben wordt de uitbreiding van Nagele een feit. Tijd voor ons om onze dorpsvisie te herzien!

De huidige dorpsvisie is opgesteld in 2012 en beschrijft hoe Nagele eruit had moeten zien in 2020. Afgelopen jaren is er zeker het een en ander ontwikkeld, maar in hoeverre hebben we nu voldaan aan de visie die eerder is opgesteld? En nog belangrijker; hoe willen we dat Nagele eruit ziet in 2030? Dat Nagele onderdeel van het Erfgoed is, is een feit. Maar hoe zorgen we er nu voor dat wij er gewoon prettig kunnen blijven wonen en leven? Dit bespreken we graag met jullie en daarom nodigen we jullie van harte uit om op donderdag 27 oktober deel te nemen aan de leefbaarheidsvergadering. De vergadering zal om 19.30 starten en zal plaatsvinden in het Rietveld (onder voorbehoud, eventuele locatie wijziging volgt tzt).

Nog geen lid van Dorpsbelang en zou je wel graag meer betrokken zijn bij het dorp en mee willen praten over dit soort onderwerpen? Stuur dan een mail naar dorpsbelang@nagele.nl zodat we jou een inschrijfformulier kunnen toesturen.