Minibiebs in Nagele

Lekker lezen? Ben je weer toe aan een nieuw boek of wil je je uitgelezen boek delen? Wist je dat we in Nagele 4 minibiebs hebben? Een minibieb werkt vanuit het idee dat je het met elkaar leuker kunt maken. Je kan even snuffelen, boeken lenen of ruilen. Als iedereen meedoet, kunnen veel mensen genieten van lezen en verstoffen boeken niet achterin de kast. Weet je nog een minibieb in Nagele: geef het door via redactie@nagele.nl

#tip: het is een leuk fietstochtje om alle minibiebs in Nagele te bezoeken

Minibieb de Klamp: Gun jezelf het kleine geluk om je even helemaal te verliezen in een boek. Kom een mooi boek lenen of ruilen bij deze Minibieb in Nagele.

Mini Bieb de 8: In de hal van ‘de 8’ staat een minibieb. Voel je vrij om te komen kijken. Ruilen, lezen, meenemen, alles mag! Open wanneer ‘de 8’ open is.

Minibieb Professor Brandsma: Welkom bij minibieb Prof. Brandsmaweg. Kom gerust een keertje kijken en alvast veel leesplezier bij je boek!

Minibieb aan de dijkBij de Boerderij aan de dijk is een mini-bieb ingericht bij de boerderij-kraam aan de weg. Aardappels, brocante, eitjes en boeken in één moeite.