‘Nagele te Kijk’ 2017 in Museum Nagele

‘Nagelezen’ tonen trots hun hobby’s!

Ook dit jaar organiseert Museum Nagele weer een ‘Nagele te Kijk’, waar inwoners van Nagele en vrijwilligers van Museum Nagele hun hobby en/of verzameling aan de bezoekers kunnen laten zien. De tentoongestelde objecten variëren van schilderijen, munten, foto’s en poppen, tot en met beeldhouwwerk, legpuzzels, auto-miniaturen en beren.

Zaterdagmiddag 25 november start om 13 uur met de lancering van een korte film over de overdracht van de luidklok en de klokkenstoel op de Mien Ruys begraafplaats in Nagele. Dit project is door de inzet van diverse vrijwilligers in en buiten Nagele onder leiding van Piet van der Sar gerealiseerd. De officiële overdracht van de luidklok en de klokkenstoel aan Dorpsbelang Nagele op 13 oktober en wat eraan vooraf ging, is prachtig vastgelegd door een sponsor van Museum Nagele, Videofarmer Sytze Bakker.

Bovendien kunnen de bezoekers tijdens ‘Nagele te Kijk’ in een antieke stembus wensen en suggesties deponeren ten aanzien van het dorp Nagele.
Het geheel wordt opgeluisterd met orgel- of accordeonmuziek, waarbij u zowel het polderlied als het ‘Nagelezen’-lied kunt horen.

‘Nagele te Kijk’ is te bezoeken op 25 november van 13.00 – 17.00 uur en op 26 november van 13.00 – 16.00 uur
Bezoekers hoeven géén entree te betalen.

U bent van harte welkom!

Voor informatie kunt u contact opnemen met Greke Nuhoff. E-mail: greke.nuhoff@museumnagele.nl
of tel: 06-5536 5526.

Zie ook www.museumnagele.nl