Nieuwbouwproject ’t Schokkererf Nagele: Beton storten fundering!

Vandaag, donderdag 4 februari 2021, is het beton voor de fundering gestort! Grote gele betonauto’s van Mebin Betoncentrale uit Zwolle reden af en aan om in totaal ca. 100 m3 beton aan te voeren. In de afgelopen dagen is er ook gewerkt aan het aanbrengen van een deel van de rioleringsbuizen. Het is de bedoeling om volgende week verder te gaan met graafwerkzaamheden ten behoeve van de riolering. Het is echter even afwachten of Koning Winter dat toelaat! Als we de weervoorspellingen moeten geloven, is er winters weer in aantocht….

Hoe dan ook, de fundering voor ’t Schokkererf is in ieder geval nu letterlijk een feit!

Voor belangstellenden, die nog géén optie hebben genomen: Er zijn nog appartementen alsmede enkele bedrijfsunits beschikbaar! Tevens komt er een aantal appartementen beschikbaar voor huur. Neem contact op met Makelaardij Schokland voor de mogelijkheden en voor meer informatie!

Nieuwbouwproject ’t Schokkererf te Nagele: TOParchitectuur (Mecanoo Delft) voor een betaalbare prijs! Luxe, levensloopbestendige koopappartementen van ca. 100 m2 voor de prijs van € 240.000,- tot € 284.500,- V.O.N., inclusief keuken en sanitair.

www.schokkererf.com
Verkoop door Makelaardij Schokland
0527-652182 / info@makelaardijschokland.nl