Nieuwe buurtmedewerkster

Sinds enige tijd hebben wij in Nagele een nieuwe buurtmedewerkster Atalja Visser is haar naam. Ze telt 31 lentes en woont met man en kinderen in Emmeloord. Hoog tijd dus om kennis te maken met haar.

Ondersteunen en verbinden zijn termen waar het om draait in haar functie. De juiste mensen met elkaar in contact brengen. Als voorbeeld noemt ze ,eenzaamheid’. ,, Die kan ik niet oplossen’ zegt Atalja en ze vervolgt ,, maar wel mogelijkheden aandragen om aan die situatie iets te doen. Of bijvoorbeeld, als je geen auto meer hebt, uitvinden hoe je dan toch ergens kunt komen. Voor sommigen mensen is dit een dilemma’

Atalja ziet haar werk ,helemaal zitten’. Een relevante opleiding heeft ze hiervoor niet gevolgd maar de dagelijkse praktijk is de beste opleiding. Ze is nu sinds eind augustus vorig jaar aan de slag en met veel plezier. Ze wil graag luisteren om personen met elkaar te verbinden zodat er uiteindelijk een oplossing komt voor het probleem van de persoon in kwestie. Maar mee denken met mensen die iets tot stand willen brengen heeft eveneens haar volledige interesse en indien mogelijk, medewerking Om met Atalja in contact te komen kan gebeld worden op nummer 06-83529025 of via de mail atalja.visser@carrefour.nu. Ze stelt het zeker opprijs als u contact met haar opneemt, niet alleen met problemen en kwesties maar vooral ook als u ideeën heeft en iemand zoekt om die te verwerkelijken En als u iets wilt betekenen voor het dorp, het mag best klein zijn zoals een bezoekje brengen bij iemand of helpen met de tuin. Dus mail of bel gerust. Graag zelfs !!

Uiteraard heten wij haar heel hartelijk welkom in ons midden en wensen haar veel succes toe in haar werk als buurtwerkster in Nagele.