Nieuwe kapster voor Nagele

Sinds enige tijd heeft ons dorp een nieuwe kapster en haar naam is Jolanda Stoeten. Naast kapster is ze ook gediplomeerd pedicure. Haar kapsalon/pedicure is naast de praktijk van dokter Gadellaa aan de Zuiderpoort 4.

Jolanda volgde in Almere met goed gevolg  een 3 jaar durende kappersopleiding bekroond met diploma. Na de opleiding zocht ze een geschikte ruimte om haar vak uit te oefenen en die vond ze in Nagele. De woon/werkruimte is ook geschikt voor haar pedicure salon. Om pedicure te worden volgde ze een 1,5 jaar durende medische opleiding in Zwolle.

Wat haar motiveert om beide beroepen uit te oefenen is dat ze mensen van pijnklachten wil afhelpen en hun uiterlijk verfraaien. Ze rekent voor dit alles zeer redelijke tarieven en ook deelbehandelingen zijn mogelijk. Jolanda werkt uitsluitend op afspraak en is 2 avonden in de week en  natuurlijk overdag, open. Haar telefoonnummer is 06-11789020. Op haar website www.bijjolandas.nl staat nog meer informatie over haar en hier kan ook een afspraak gemaakt worden.