Programma Vrouwen van Nu

Na twee jaar belemmerd te zijn in het plannen van evenementen voor haar leden, heeft de Nageleze afdeling van de vrouwen vereniging ‘Vrouwen van Nu’ haar programma voor de maand mei weer bomvol staan. De evenementen zijn uitsluitend voor leden van de vereniging, echter staan de dames open voor het ontvangen van nieuwe leden. Hierna volgt een bericht namens de vereniging:

“Programma Vrouwen van Nu Nagele de komende maand.”

Na een verplichte langdurige corona stilte staan er gelukkig weer verschillende activiteiten in de agenda’s van de leden van Vrouwen van Nu. In verband met de onzekerheden rondom het gebruik van ‘het Rietveld’ is bij het maken van de plannen voor deze zomer en het najaar meer dan anders gekeken naar activiteiten buiten Nagele.

Naast de eigen bijeenkomsten is ieder lid welkom bij de activiteiten van de andere afdelingen en de provinciale en landelijke agenda’s. Voor meer informatie verwijzen we graag naar onze website. Ook voor een telefoontje of mailtje zijn we altijd bereikbaar.

De volgende activiteiten staan gepland voor de maanden mei en juni:

  • Donderdag 19 mei viert de afdeling Bant haar 70 jarig bestaan, waar we van harte welkom zijn (vooraf aanmelden) u kunt daar genieten van het cabaret programma “ 2 recht 2 averecht”
  • Vrijdag 20 mei gaan we met leden uit het hele land naar de Floriade (speciaal tarief en gratis bus)
  • Vrijdag 27 mei bezoek beeldentuin Mariënheem en aansluitend mogelijk nog een tuin (in verband met de organisatie van vervoer vooraf aanmelden)
  • Donderdag 2 juni organiseert het provinciaal bestuur een Flevolandse (o.a. agrarische) tour met een onbekende dus verrassende bestemming
  • Donderdag 9 juni vieren we ons 70 jarig jubileum met een diner, locatie “bij Ons” in de Wellerwaard. Een door Corona uitgesteld maar niet afgesteld feest.
  • In juni en juli staan fietstochten ( met of zonder E- ondersteuning) op de agenda, evenals o.a. een boottochtje. Uiteraard afhankelijk van de weersomstandigheden.

Nieuw in Nagele en/of geïnteresseerd in een van de data en (nog) geen lid van Vrouwen van Nu? Neem vrijblijvend contact op met een van de bestuursleden of een lid uit uw omgeving. We ontmoeten u graag. Zie voor de namen en telefoonnummers onze website.