Rabobank aan de slag bij Museum Nagele tijdens NLdoet

Onlangs hebben wij als Rabobankmedewerkers mogen ervaren hoe bevlogen de vrijwilligers zijn die Museum Nagele beheren. Samen met hen hebben wij het hele museum schoongemaakt in het kader van NLdoet.
Het hele museum is geschrobd, gedweild en van spinnenwebben ontdaan. Daarna gezellig koffie gedronken en gesproken over het mooie dat er in Nagele is te doen en te zien. De warme ontvangst en het enthousiasme van de vrijwilligers werkte aanstekelijk en was geweldig om mee te maken.
Het was voor ons erg bijzonder en ook leerzaam, zeker omdat een groot deel van de historie van Nagele en haar ontwikkeling niet algemeen bekend is/was bij ons. Ook het feit dat er elke 3 maanden een nieuwe kunstexpositie in het museum is te zien, was nieuw voor ons.
Wij vinden het als Rabobankmedewerkers belangrijk om iets voor de gemeenschap te doen en waren dan ook blij dat wij ons steentje konden bijdragen bij het Museum Nagele.
Tevens vinden wij het een mooie gelegenheid om ons als gezicht van de Rabobank in Nagele te presenteren.
De komende tijd komt u ons zeker tegen op meerdere evenementen in Nagele en omstreken. Wilt u eerder met ons in contact komen? Neem dan telefonisch contact met ons op via (0527) 63 93 00.

Met vriendelijke groeten,

Rabobank Noordoostpolder-Urk
Linda Buining,
Linda Wind,
Heidy Rook,
Catelijne Langhout,
Kees Slot.