Sinterklaas in Nagele

Sinterklaas is binnenkort weer jarig en wil dit heel graag met álle kinderen vieren.  Daarom komt hij Zaterdag  19 november om 14.00 uur naar Nagele om een voorproefje te nemen. Muziekvereniging  “De Zeeschelp” zal Sinterklaas en zijn Pieten voorgaan tijdens de intocht langs de Spar, dé supermarkt in het centrum van Nagele.

We passen niet met z’n allen in de Friet Bakkerij, dus gaan we naar het MFC. De entree zal Sinterklaas betalen, op voorwaarde dat jullie allemaal positieve reacties zullen plaatsen op Facebook en op jullie twitter en tiktok kanalen. Bovendien trakteert Sinterklaas jullie nog op een warme verrassing!  Vervolgens gaan we er een spetterende middag van maken, want de Pieten zijn nú al in vorm, maar dat wil je ook, na een jaar lang van intensieve trainingen… en natuurlijk iedere avond vroeg naar bed… Alleen lijmPiet blijft nog wel eens plakken… Natuurlijk kunnen jullie deze middag vragen stellen aan Sinterklaas. En de eerste vraag is of je antwoord krijgt… Sinterklaas wil vast van jullie weten of je je dit jaar een beetje gedragen hebt, maar je krijgt de gelegenheid om je te verdedigen.

Zullen we Sinterklaas eens verrassen? Hij is namelijk dol op kleurplaten! Ik heb op internet heel leuke tekeningen gezien, die je kan kleuren. Misschien is het handig om die tekening eerst te printen, voordat je met viltstiften of wasco op het beeldscherm aan de gang gaat! De origineelste kleurplaat beloont Sinterklaas met een verrassing, dat wil zeggen, áls je van pepernoten houdt… Natuurlijk staat Sinterklaas ook open voor andere kado’s, ook grote. Tekeningen, verlanglijstjes en “belangrijke weetjes” voor de Sint kunnen bij de Spar in de daarvoor bestemde doos worden gestopt. Liefst vóór 14.00 uur. Natuurlijk respecteert Sinterklaas jullie privacy, maar beloven doet hij niks…

We gaan weer véél plezier maken!!

Hoofdpiet in opleiding, Piet