SPAR super 1 jaar in Nagele !

Onze redactie had t.g.v. 1 jaar Spar in Nagele een informatief gesprek met chef Auke van Slooten over zijn bevindingen in het afgelopen jaar.

Van Slooten oogt fris en uitgerust na een vakantie met z’n nieuwbakken echtgenote in de Oostenrijkse hoofdstad Wenen. Op onze vraag hoe het hem bevalt in Nagele antwoordt hij ,, prima! Ik heb mijn draai hier gevonden. Het is gezellig! Met de Nagelezen kan ik goed opschieten net als in Tollebeek waar ik eerst werkte.

En de zaken? ,, Op schema’ zegt hij ,, diverse aanpassingen hebben we uitgevoerd zoals de kassa’s bijvoorbeeld. De groep houdbare zuivel is uitgebreid en we hebben nu ook veel meer non food. Verder werken we aan onze naamsbekendheid door te adverteren op Facebook en binnenkort gaan we ook betaalde advertenties zetten’

Pinnen

Waarom kunnen we niet meer fotokopiëren of pinnen?

Van Slooten: ,, fotokopieermachines zijn nogal prijzig en het levert mij als ondernemer niets op. En pinnen kan bij ons gewoon aan de kassa. Voor ING klanten zelfs tot 250 euri per dag. We zorgen ervoor dat er altijd genoeg geld in de kassa zit dus je komt nooit voor niks!

Je woont zelf op URK. Overweeg je naar Nagele te verhuizen nu je hier werkt?

,, Nee, zegt hij ,, vooral mijn vrouw Diane is erg honkvast en daarnaast hebben we daar onze kerk en onze familie en vrienden. Dus verhuizen zit er niet in !

Klantenpanel

De bevindingen van het klantenpanel, is daar nog iets aan gedaan? Hij zegt:

,,Zeker! De kassa’s zijn goed geplaatst, We hebben aan het assortiment grootverpakkingsvlees toegevoegd. Ook de groenteporties zijn groter. Wat niet gelukt is is een koffiehoek in verband met de beschikbare ruimte. Dat had ik zelf wel graag gewild.

Tot besluit van ons gesprek wil Auke nog iets kwijt!

,, Onze prijzen liggen wat hoger omdat we een kleine winkel zijn. Daarom is mijn advies ,, let op onze aanbiedingen! Die zijn goedkoper dan in de grote supermarkten. Dus ik zou zeggen ,, sla je slag en profiteer daarvan !

Auke en Diane van Slooten.