Symposium ‘What the Hack!’

VEILIG DIGITAAL ONDERNEMEN

In samenwerking met de gemeente Noordoostpolder organiseert BNV het symposium What the Hack!

De digitalisering neemt in hoog tempo toe. Dat geldt ook voor digitale criminaliteit. Hoe digitaal veilig ben jij eigenlijk als ondernemer? Weet je wat je moet doen of juist niet moet doen? In een afwisselend en interactief programma nemen we je mee in de wereld van digitale veiligheid. Je hoort trends en achtergronden en we laten zien hoe criminelen te werk gaan. En hoe jij jouw bedrijf daartegen kunt beschermen. Dat wil je niet missen!

ONZE SPREKERS

Renze Tjoelker, ROC Friese Poort 

Renze is practor Digitale Weerbaarheid bij ROC Friese Poort. Als practor houdt hij zich bezig met onderzoek en innovatie in Digitale Weerbaarheid. En dat doet hij niet alleen voor studenten, maar ook voor bedrijven en de samenleving. Renze heeft diverse projecten georganiseerd waarbij studenten ICT onderzoek doen naar de digitale veiligheid van MKB bedrijven. En veel bedrijven zijn kwetsbaar, aldus Renze. In projecten gaat hij niet alleen op zoek naar kwetsbaarheden, maar geeft hij ook advies over hoe je je kunt wapenen tegen verschillende vormen van digitale criminaliteit.

Liron Elhanati, Politie Noordoostpolder 

Liron Elhanati (tactisch rechercheur bij de politie) is sinds 2000 werkzaam bij de politie en maakt sinds 2018 deel uit van team Cybercrime Midden Nederland. Naast het bestrijden van Cybercrime vindt Liron het belangrijk om bedrijven en individuen Cyberwise te maken om het cyber boeven zo lastig mogelijk te maken.

Het symposium zal worden begeleid door gespreksleidster Monique Ooms.

Programma

19:00 uur: Inloop De Kas, Netl

19:30 uur: Opening

20.50 uur: Pauze

22:15 uur: Netwerkborrel & informatiemarkt

Details

Datum: donderdag 14 oktober

Ontvangst: 19:00 uur

Locatie: De Kas, Netl. Leemringweg 19, Kraggenburg

LET OP

  • Het is vanaf 25 september verplicht om een coronatoegangsbewijs te laten zien bij evenementen. Zonder dit bewijs kunnen we je helaas niet toelaten tot het symposium. Alles hierover kun je nalezen op Testenvoortoegang.org. Vergeet niet je identificatiebewijs mee te nemen!
  • Afhankelijk van het weer kan het fris zijn in De Kas. TIP: neem voor de zekerheid een vest of jas mee.

Voor meer informatie kunt u terecht op: https://bvnoordoostpolder.nl/agenda/symposium-what-the-hack-