Toekomstmakers, laat je horen!

Toekomstmakers opgelet! Maandagavond 13 mei is het Toekomstmakers Event. Regio Zwolle, waar ook Noordoostpolder onder valt, zoekt 250 Toekomstmakers. Ben jij tussen de 18 en 27 jaar en wil je meedenken over een aantrekkelijke regio om te wonen en te werken? Of heb je een zoon of dochter van deze leeftijd die wel ideeën heeft om zijn/haar leeftijdsgenoten te boeien en te binden? Stuur deze informatie dan door!

13 mei: Het Toekomstmakers Event

Op maandagavond 13 mei vindt Het Toekomstmakers Event plaats. Tijdens dit event gaan we samen met jou in gesprek: wat heb jij nodig om hier je toekomst te bouwen? Wat maakt dat je hier blijft om te werken en te wonen? Dit is dé kans om te bepalen wat belangrijk is in jouw buurt, dorp of stad. Dat doe je niet alleen, maar met elkaar. Wij willen jouw stem horen, er wordt dus goed naar je geluisterd. We bouwen écht aan jouw toekomst!

En dan..

Tijdens het Toekomstmakers Event worden alle meningen en ideeën samengebracht om de regio voor jou aantrekkelijk te maken. Wat kunnen we samen (jongeren, overheid, bedrijfsleven en onderwijs) doen om jou te boeien en te binden? De beste ideeën worden vervolgens verder uitgewerkt in een hackathon en expeditieteams. Jouw idee kan dus werkelijkheid worden!

Speciale gast van de avond: Noah Zeeuw

Naast dat we regio Zwolle vorm gaan geven, komt ‘social creator’ Noah Zeeuw langs om samen met jou in gesprek te gaan over de toekomst. Ook lopen er andere experts rond en zijn er toffe prijzen te winnen! Eventuele vervoerskosten worden vergoed.

Locatie en aanmelden

Wil jij meewerken om de regio Zwolle anno 2019 leefbaar en interessant te maken? Geef je dan nu op! Op de website www.expeditieregiozwolle.nl lees je meer informatie over Het Toekomstmakers Event.

Tijden:
Maandag 13 mei 
Nieuwe Buitensociëteit Zwolle 
 19.15 – 22.00 uur 
☑️ Aanmelden doe je hier 
ℹ️ Meer informatie lees je hier 

Tot snel Toekomstmaker! 

Met vriendelijke groet, 
Iedereen van de Expeditie Regio Zwolle