Update apotheek huisarts Nagele

Een nieuw bericht namens dokter Gadellaa, over de huidige situatie na het ongeluk afgelopen zomer en over de bouw van de nieuwe praktijk. 

Mototongeval

Met mijn gezondheid gaat het goed. Ik ben flink hersteld voorzover ik nu kan beoordelen.

Steeds meer begin ik me te realiseren door wat voor een oog van de naald ik en mijn vrouw heen ben gekropen. Ik  ben blij en dankbaar dat wij hier nog rondwandelen.

Nu we over het wandelen hebben: mijn rechter knie is nog een belemmerende factor. Ik heb er veel last van sinds het ongeluk. Dus ik bracht een bezoek een collega, de orthopedisch chirurg. Hij was zeer kort en duidelijk: die knie is aan de binnnenzijde volledig versleten, bot op bot. Het ongeluk was het laatste tikje. Daar moet een nieuwe, een halve, knieprothese in. Ik was werkelijk overdonderd. Dat had ik dus  echt  niet  verwacht!  Nu ervaar ik het eens als patiënt. Theoretisch weet ik het wel allemaal, en nu in het echie!-).  Ik mocht erover nadenken. Nu, 6 weken later is het niet veranderd, dus ik ga voor de bijl, of beter gezegd onder het mes.

Nu is het opnieuw een waarnemer zoeken. Een dorp zonder dokter is maar niks. En dokter Vriens? Die wijst mijn verzoek vriendelijk edoch resoluut echt af. We zijn er maar druk  mee bezig.

De nieuwbouw.

Zeker met de nieuwbouwplannen ten oosten van Nagele in het vooruitzicht hebben we praktijkoppervlakte hard nodig. Twee spreekkamers en een apotheek kan echt niet meer. We zijn de laatste apotheekhoudende huisartspraktijk van de provincie. Willen we proberen deze voorziening in het dorp te behouden dan moeten we meer kamers hebben. Wat waren we blij met de nieuwbouw.

Helaas, u zult het wel al gehoord hebben. De aannemer is failliet. Dus een nog grotere vertraging en nog meer geldverlies. Het zit niet mee. Maar we gaan voort. Stoppen is geen optie. We zijn al in gesprek met een nieuwe aannemer en installateurs.

Groet,

Co Gadellaa, apotheekhoudend huisarts.