Update Nieuwbouwproject ’t Schokkererf Nagele

30.04.2021 – KOZIJNEN

Afgelopen week is er begin gemaakt met het het installatiewerk en zijn de eerste kozijnen voor de begane grond afgeleverd op de bouwplaats!

06.05.2021 – HOOG BEZOEK

Op donderdag 6 mei was er ”hoog” bezoek op de bouwplaats….. Prof. Ir. Dick van Gameren en Koen Heslenfeld, van architectenbureau Mecanoo uit Delft, die zich bezig hebben gehouden met het ontwerp van het complex kwamen hoogstpersoonlijk een kijkje nemen op de bouw en hebben aansluitend de tweewekelijkse bouwvergadering bijgewoond. Ze waren onder de indruk van de vorderingen van de bouw en gaven aan tevreden te zijn met de uitvoering van de specifieke details van het gebouw tot nu toe.

17.05.2021 – SOLD OUT

Alle 18 appartementen in nieuwbouwproject ’t Schokkererf te Nagele zijn verkocht en op dinsdag 11 mei j.l. heeft de overdracht van het allerlaatste appartement plaatsgevonden bij notariskantoor Hartsuiker.

Schokkererf BV feliciteert alle kopers van harte met hun aankoop en wenst hen alvast heel veel woongeluk in dit architectonisch “hoogstandje” op deze prachtige locatie in het unieke dorp Nagele!

Info: Makelaardij Schokland

T 0527-652182 / info@makelaardijschokland.nl

Foto’s gemaakt door: Sytze Bakker