Update plannen Energiek Nagele

Energiek Nagele organiseert donderdag 30 juni een informatieavond voor de inwoners van Nagele. De avond biedt een mooie kans voor Nagelezen om zich te laten informeren over de uitgevoerde en toekomstige plannen van het bijzondere project in ons dorp. Hierna volgt het bericht namens Energiek Nagele.

Beste bewoner van Nagele,

De ambitie van Energiek Nagele is onveranderd: een aardgasvrij dorp en vanwege alle ontwikkelingen en stijgende energieprijzen het liefst zo snel mogelijk. Graag willen we alle inwoners van Nagele bijpraten over de huidige stand van zaken én nieuwe ontwikkelingen.

De woningen aan de Ring en gebouw de Acht zijn deze winter lekker warm gebleven en momenteel wordt de buffer al goed opgewarmd zodat er weer warmte is voor komende winter.
Natuurlijk staan we niet stil, met de ervaringen die we hebben opgedaan lijkt het nu mogelijk om het warmtesysteem sneller, slimmer en efficiënter aan te leggen. Het idee is zelfs om in een keer alle huizen in het dorp aan te sluiten. Het werk hoeft dan niet hof voor hof te gebeuren en de afhankelijkheid van aardgas is sneller verleden tijd. Graag willen we deze plannen toelichten en hierover met u van gedachten wisselen.

Op 30 juni bent u van harte welkom in het Rietveld voor een presentatie van de plannen van Energiek Nagele. Ook aanwezig is HoCoSto, de leverancier van het warmtesysteem. We vertellen wat er tot nu toe is gedaan en welke nieuwe plannen er op tafel liggen. Mogen we op uw komst rekenen?

Datum: Donderdag 30 juni 2022
Aanvang: 20:00 uur
Locatie: Het Rietveld, Nagele