Voetbalvereniging Nagele investeert in ledverlichting op trainingsvelden

Op twee trainingsvelden van voetbalvereniging Nagele wordt de huidige veldverlichting volledig vervangen door ledverlichting. Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) heeft een deel van de investering in deze ledverlichting gefinancierd.

Door vervanging van de huidige veldverlichting zal VV Nagele aanzienlijk besparen op de jaarlijkse kosten van de geleverde groene elektriciteit. De ledverlichting zorgt er namelijk voor dat de voetbalvereniging minder stroom verbruikt, waardoor kosten worden bespaard en de sport voor de leden betaalbaar blijft.

Shivani Panchoe, adviseur Projectontwikkeling bij EEF: We zijn blij dat wij met onze Standaard Financiering een mooie bijdrage kunnen leveren aan een duurzamere voetbalvereniging in Nagele. We hopen dat er meer sportverenigingen in de provincie gaan volgen.”

Met de realisatie van de ledverlichting kan de club niet alleen verder groeien, maar is het ook steeds meer klaar voor een energiezuinige toekomst.

Ook financiering voor uw duurzame project nodig?

De hoge aanvangsinvestering van duurzame energieprojecten is voor veel organisaties en mkb’ers vaak een drempel. Met de Standaard Financiering verstrekt Energie Expertisecentrum Flevoland leningen om deze drempel te verlagen en meer ondernemers in de provincie de kans te bieden om een duurzaam energieproject te ontwikkelen.

Energie Expertisecentrum Flevoland (EEF) is een onderdeel van Stichting DE-on Flevoland. EEF is een initiatief van de provincie om de energietransitie te versnellen en helpt u graag met élke uitdaging richting een duurzamer Flevoland! Bel vrijblijvend met een van de adviseurs op 085 4000 300 of stuur een e-mail naar info@deonflevoland.nl.