Voorstelling Dito weer groot succes

Na maanden van oefenen, de laatste weken meerdere keren per week én in de weekenden, was het weer zo ver: toneelvereniging Dito bracht het komische toneelstuk “Pantoffelhelden” op de planken. En al deze inspanningen werden beloond: het was weer een geweldig succes!
Onder leiding van regisseurs Marcel Sellies en Lucy de Buck werd weer een goed stuk werk ten tonele gevoerd…

Debutanten Arie van der Sar en Lia Schelling speelden alsof ze al jaren voor Dito op de planken stonden. De concierge Christa (Lia Schelling) kan zo solliciteren voor een baan in het Rietveld…..
De rollen van de pantoffelhelden (Arie van der Sar, Rudy Vercraeye en Koos Bos) werden prima neergezet. De zaal had écht medelijden met ze, zo zaten ze onder de plak van hun vrouwen (Elma van der Sar, Inge van Oorschot en Fenny Prins). Zulke echtgenotes gun je écht niemand !

Gelukkig wisten de wulpse Carmen (Evelien Doggen) en de stoffige mede-flatbewoner Rik (Anton Krops) het tij te keren.

Naast een super leuk blijspel (de uitverkochte zaal vermaakte zich beide avonden uitstekend) viel ook het goede licht en geluid op. Dit was mede te danken aan de nieuwe installatie én de technicus Arjen Stoker.

Het is altijd leuk de dorpsgenoten te zien op het toneel, in een andere stijl als je van hen gewend bent, dankzij het kleding-en-grime-team (Ellen Rienks en Anja Koene).  En met hulp van de souffleuse (Dicky Meijer) werden de spelers een enkele keer weer even verder geholpen…

En nu maar weer wachten op het volgende jaar…..