Vraag de MeeDoenbon aan voor start sport- en culturele seizoen

Het nieuwe sport- en culturele seizoen gaat van start. Dan kunt u zich weer bij verschillende clubs en verenigingen aanmelden. Inwoners met een inkomen tot 110% van het minimuminkomen kunnen voor hun kinderen een zogeheten MeeDoenbon aanvragen. Hiermee kunt u bijvoorbeeld de contributie van een vereniging of een activiteit betalen.

Wat is de MeeDoenbon?

In Noordoostpolder vinden we het belangrijk dat iedereen mee kan doen. Daarom kunt u per kind (van 4 tot en met 18 jaar), per kalenderjaar een MeeDoenbon krijgen ter waarde van 150 euro. Deze kunt u bij verschillende verenigingen in de gemeente inleveren.
Naast de MeeDoenbon voor kinderen heeft de gemeente ook een bon voor 65-plussers en voor mensen met een chronische ziekte of beperking. Informatie hierover leest u op noordoostpolder.nl/meedoenregeling.

Hoe werkt het?

Aan de balie in het gemeentehuis kunt u het aanvraagformulier invullen. Het aanvraagformulier kunt u ook downloaden via noordoostpolder.nl/meedoenregeling. Hier vindt u ook een overzicht van de verenigingen en clubs waar u de MeeDoenbon kunt inleveren.

Mocht u vragen hebben dan kunt u contact op nemen (0527) 633911.

(Mededeling van de Gemeente Noordoostpolder)