Welke bn-er was op de bouwplaats ’t Schokkererf?

KWIS

Welke B.N.-er is gesignaleerd op de bouw van ’t Schokkererf?

Wie herkent de van TV “bekende Nederlander” , die er vandaag voor zorgde dat de pallets met kalkzandsteen op de juiste plaats op de verdiepingsvloer werden geplaatst?
De oplossing kan gemaild worden naar info@schokkererf.com en onder de juiste inzenders wordt een appeltaartje verloot! (En sorry… de bouwmedewerkers zijn helaas uitgesloten van deelname….). Op 25 juni 2021 wordt de uitslag bekend gemaakt!

Onder werkelijk tropische omstandigheden is deze week een start gemaakt met het lijmwerk van de appartementen van de eerste verdieping!
Het was zo warm, dat de lijmers in de ochtend al om 06.00 u begonnen met werken, anders was het nìet te doen! Respect!
Tegelijkertijd zijn ook de timmermannen begonnen -waar mogelijk- met het plaatsen van de stempels en het stellen van de kozijnen voor de appartementen van de eerste verdieping.
De metselaars werken, ondanks de hitte ook stug door en zijn begonnen met het metselwerk voor de eerste verdieping!

Inmiddels hebben de overdrachten van twee van de vijf bedrijfsunits plaatsgevonden bij Notaris Hartsuiker.
Bedrijfsunit 2d is aangekocht door Wilma Stoker, die haar Fysiotherapiepraktijk Nagele aldaar gaat vestigen en bedrijfsunit 2c is aangekocht door Irma Snoek, die Yogastudio “Yogamind” voort gaat zetten op haar fonkelnieuwe locatie in ’t Schokkererf.
Mooie initiatieven van plaatselijke ondernemers! Schokkererf BV wenst de beide dames heel veel succes straks op hun nieuwe locatie!

Info: Makelaardij Schokland

T 0527-652182 / info@makelaardijschokland.nl