Werkzaamheden viaduct A6/N713 Zuidwesterringweg

In 2019 zijn er werkzaamheden uitgevoerd aan de Zuidwesterringweg tussen Tollebeek en Nagele. Door omstandigheden kon een deel van de werkzaamheden niet worden uitgevoerd. Het gaat om de vervanging van de voegen en de geleiderail op het viaduct over de A6 en het vervangen van het asfalt van het fietspad. Deze werkzaamheden dienen echter nog wel uitgevoerd te worden om de verkeersveiligheid te verbeteren.

Wanneer

Van maandag 8 juni tot en met vrijdag 19 juni 2020 wordt dit laatste onderdeel van de werkzaamheden aan de Zuidwesterringweg uitgevoerd. De Provincie Flevoland voert deze werkzaamheden uit in opdracht van Rijkswaterstaat.

Hinder

Gezien de aard van de werkzaamheden aan het viaduct, wordt het viaduct vanaf beide kanten afgesloten met bouwhekken. Het is voor doorgaand fiets- en wegverkeer niet mogelijk om het viaduct te gebruiken. Tijdens de werkzaamheden gelden omleidingsroutes voor het fiets- en wegverkeer. De omleidingen staan met borden aangegeven. Het kaartje op de volgende pagina geeft de omleidingen aan.

Vragen?

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u contact opnemen met de heer Mark Mulder van KWS via telefoonnummer 06 25761421.

Meer informatie

Kijk op www.flevowegen.nl voor meldingen over provinciale werkzaamheden, actuele omleidingen en nieuws over infrastructurele projecten. Ook kunt u zich hier aanmelden voor onze SMS-waarschuwingsdienst. Hiermee wordt u op de hoogte gehouden van alle werkzaamheden en calamiteiten op de door u geselecteerde provinciale wegen.

Met vriendelijke groet,

Dries van der Grift
Senior Projectleider Infrastructuur
Provincie Flevoland