Wissel van de wacht!

Fré Etty en Geert Gielessen nemen afscheid van de commissie. Binnenkort stellen we de nieuwe leden aan jullie voor.

Na 17 jaar trouw en fanatiek lid te zijn geweest van de websiteredactie, nemen we afscheid van Fré Etty. Met zijn zeer brede kennis, connecties en grappen heeft Fré altijd een centrale rol ingevuld binnen de redactie. Door zijn wijsheid en brede kennis op het gebied van ICT heeft hij een cruciale bijdrage geleverd in het opzetten van nieuwe databases, websites, pagina’s en nieuwsberichten. Fré heeft besloten om het stokje door te geven in verband met zijn drukke werkschema en het vinden van nieuwe commissieleden.

Door middel van dit bericht willen wij Fré bedanken voor de gezellige momenten, fijne samenwerking en onvermoeibare inzet tijdens de samenwerking.

Ook Geert Gielessen heeft, na 13 jaar trouwe dienst, besloten het stokje over te dragen. Jullie kennen Geert waarschijnlijk als man met de camera. Er ging bijna geen gebeurtenis in Nagele voorbij waar Geert niet was om een reportage te maken. Veel van de reportages staan nog op Youtube, mochten jullie het leuk vinden om wat terug te kijken!
Zijn creativiteit en enthousiasme zullen gemist worden bij de commissie, Geert zat altijd vol met ideeën. Hij had altijd veel contact met ondernemers, stichtingen en verenigingen in het dorp.

Naast dat hij in het verleden al geregeld heeft gefigureerd in verschillende series en films zal hij ook te zien zijn in de tv-serie Aap, zijn huis is gebruikt voor de opnames van deze serie.

Fré en Geert bedankt voor jullie jarenlange inzet!

Op de foto is Geert te zien, Fré gaf aan liever niet op de foto te willen staan.