Zomerconcert de Zeeschelp

Onze muziekvereniging de zeeschelp heeft op 18 juni een zomerconcert georganiseerd voor iedereen binnen en buiten het dorp. De altijd actieve en bruisende vereniging kan niet wachten om het drop haar nieuwste en mooiste stukken te laten horen en hoopt dan ook op een grote opkomst. Onderstaand het bericht van Janita Bovee namens de Zeeschelp.

Beste dorpsbewoners, donateurs en alle belangstellenden,

Het mag weer! Op 18 juni 2022 geven wij een zomerconcert. U bent hierbij van harte uitgenodigd om dit muzikale evenement mee te maken. Neem uw buurvrouw, buurman, broer, zus, tante, oom en vrienden mee, zodat we er een mooie avond van kunnen maken.

We spelen dit jaar allerlei stijlen van muziek zodat er voor ieder wat wils is. Daarnaast laten onze leerlingen ook hun vorderingen horen. Zij doen dit voor de eerste keer omdat eerder niet mogelijk was vanwege corona. Extra leuk als er dan volop publiek is.

Ons concert vind plaats in MFC “Het Rietveld”, en begint om 20.00, zaal open om 19.45. Toegang is vrij. Maar mocht u een drankje willen na afloop, neem dan even contant geld mee, want er is helaas geen mogelijkheid tot pinnen.

Komt allen!

Tot dan.

Muziekvereniging de Zeeschelp

Janita Bovee