Zonnebloem loterij komt er aan !

Vrijwilligers van Zonnebloemafdeling Nagele maken zich op voor de loterij 2017. In de maand Mei gaan zij met Zonnebloemloten langs deuren. Met de opbrengst organiseert de Zonnebloem activiteiten voor mensen met een lichamelijke beperking.

Zonnebloemauto
Een deel van de opbrengst van de loterij wordt besteed aan projecten, aangepaste vakanties en dagactiviteiten die de Zonnebloem landelijk organiseert. Een van die projecten is de Zonnebloemauto, een aangepaste rolstoelauto, te huur voor mensen met een rolstoel of scootmobiel. Ook gaat een belangrijk deel van de opbrengst naar de activiteiten in en rond Nagele.
Wilt u iets goeds doen voor een ander én gelijk kans maken op mooie prijzen? Speel dan mee met de Zonnebloemloterij. Dat kan al vanaf € 2,-. Dit jaar hebben we een geheel vernieuwd prijzenpakket. Dus speel mee en maak kans op één van de ruim 6.600 prijzen!
De opbrengst van de loterij komt in zijn geheel ten goede aan het werk van de Zonnebloem. U koopt de loten bij één van onze vrijwilligers of direct online.
Heeft u al loten gekocht? Registreer deze dan online en ontvang automatisch de uitslag én een cadeautje van Topbloemen.nl!
Op maandag 9 oktober vind de trekking plaats.

Over de Zonnebloem
Bij de Zonnebloem draait het om mensen. Al 65 jaar. We zetten alles op alles om mensen met een fysieke beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. Zodat ook zij volop van het leven kunnen genieten. Daarom denken we altijd in oplossingen.
Er kan zoveel meer dan je denkt.