Nachtje Nagele

B&B ‘Kijk op Schokland’

Deze ‘Tiny house in the green’ ligt aan de rand van het voormalige eiland Schokland en heeft 1 appartement. U kunt wandelend of op de fiets Schokland ontdekken.

‘B&B Nagele’

B&B Nagele ligt in midden in het dorp Nagele in Flevoland en heeft een tuin. Er wordt elke ochtend een continentaal ontbijt geserveerd.

B&B ‘Afslag Nagele’

Bijzonder en comfortabel overnachten in de Noordoostpolder. Op het erf zijn 4 accommodaties, allemaal met een eigen ingang en een werkplek.

B&B ‘Gastvrij Schokland’

Midden in het nieuwe land ligt deze B&B, de kamers bevinden zich op de bovenste verdieping, met een fantastisch uitzicht over de landerijen en het schokkerbos.

Camperplaats ‘Afslag Nagele’

Afslag Nagele biedt de camperaar, die op zoek is naar rust en ruimte, maar ook naar een beetje luxe, een prachtige overnachtingsplek.

Monument en bed

Een retro-woning bij museumhuis Polman in hartje Noordoostpolder waar jij kunt overnachten. Nagele is  het enige ‘platte-dakendorp’ van Nederland.

Vakantiehuis ‘De Pionier’

Deze accommodatie van Gastvrij Schokland(max 44 pers) ligt aan de rand van het voormalige eiland Schokland. Geniet van rust, ruimte en natuur.

Vakantiehuis ‘Het Landhuis’

Dit ruime huis van Gastvrij Schokland biedt luxe en comfort. Het  is omgeven door een eigen tuin met een  terras, met een schitterend uitzicht over het landschap

Camping Welkom op de Boerderij

Een knusse minicamping met 15 kampeerplekken. Geniet van de tuin, de vijver, en de pruimenbomen. Voor kinderen staan er diverse speeltoestellen zoals een trampoline en een glijbaan.