Sport & Beweging

Voetbal

V.V. Nagele is een vereniging waarbij de leden op een sociale, sportieve en plezierige manier kunnen voetballen.

Tennis

Tennisclub Nagele is een gezellige vereniging voor sportieve mensen van alle leeftijden. Gezelligheid en sportieve strijd gaan bij ons hand in hand.

Volleybal

Volleyballen bij S.V. Nakala is erg gezellig, leuk én leerzaam! We richten ons op zaalvolleybal in de jeugd- en senioren competities.

Gymnastiek

Bij Nakala gymnastiek maak je spelenderwijs kennis met de sport. Voor kinderen in de basisschool leeftijd.

Badminton

S.V. Nakala biedt je de kans kennis te maken met deze sport of als gevorderde wedstrijdspeler je vaardigheden verder te ontwikkelen.

Bodyfit

Bodyfit bij S.V. Nakala is een gevarieerde Aerobic & Fitness training. De lessen zijn voor iedereen toegankelijk.

Bewegen op Muziek
Bewegen op muziek bij S.V. Nakala is dé sportworkout voor iedereen! Breng je conditie op peil. Beginner of gevorderd: bij ons is iedereen welkom.
Running Bootcamp

Van Bloois Sportadvies geeft bootcamptrainingen in Nagele. Lekker pittige outdoor krachttrainingen, gebaseerd op routines van het Amerikaanse leger.

Schaatsen

Ijsclub Nagele zorgt dat er geschaatst kan worden op de ijsbaan in Nagele als het genoeg vriest. Lid worden: ijsclubnagele@outlook.com.

Wandelen, fietsen, toeren

Lucht, licht en ruimte: er zijn volop mogelijkheden om te bewegen in de buitenlucht. In en rond Nagele zijn verschillende leuke routes.

Marina Schokkerstrand

De Jachthaven ligt aan het Ketelmeer, een heerlijk en nog onontdekt watersportgebied aan de oostkant van het IJsselmeer.

Biljartclub ‘De juiste keus’

Biljartclub ‘De juiste Keus’ is actief in het MFC. Iedereen is welkom om gezellig de bal aan het rollen te brengen. Aanmelden via Klaas Dijkstra